LandiikaaAnonim kérdése:
2 külső HDD prbléma hibakód43 mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy van 2 külső winyóm egyik napról a másikra romlottak el még régebben nem is lettek leejtve semmi, laptopra csatlakoztatásnál mind a kettő szépen felpörög de az op rendszer nem ismeri fel több pcn sem, nem tudom mit lehetne vele kezdeni, nem hinném hogy harweres problémája lenne inkább vmi kontakt, hátha vkinek már volt hasonló problémája... eszközkezelőbe már tiltottam a bővített usb cuccokat de nem segített, esetleg vmi ami megoldhatná a problémámat? egyik 80, másik 160gb-os2014. máj. 18. 19:42
1/4 A kérdező kommentje:
biztos hogy nem gépi illesztőprogram probléma, mert 2 laptop és egy asztali gépen se megy, winchesterekkel van vmi, egyik úgy romlott el hogy nem távolítottam el szabályosan csak kihúztam, a másikra már nem emlékszem de emiatt nehogy már kidobjak egy winyót..
2014. máj. 18. 20:00
2/4 anonim válasza:
Gyakran távolítottad el úgy? Mert akkor simán lehet, hogy az a baja, és ebben az esetben szerintem "kuka"...
3/4 anonim válasza:
Találtam egy olyan tippet, hogy az eszközkezelőből el kell távolítani minden USB vezérlőt. Aztán újra kell indítani a gépet és feltelepíteni őket újra.
4/4 A kérdező kommentje:
próbáltam de nem segített, ha nem is mindent csak az bővített usb cuccokat, a winyó rendesen bepörög működésre képes lenne de nem ismeri fel, chip problémára gyanakszok.
2014. máj. 20. 07:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!