Router Probléma (Több Lent)?
a problémám az hogy mikor bejutok a konfigurációs oldalra akkor minden német,próbáltam firmware-t frissíteni de nem jött össze...aztán egyszer eljutottam a WLAN-ig be állítottam az SSID-t és a jelszót is.
csak a gond az hogy nem tud csatlakozni a DSL-hez. be állítok minent de egy mukkot nem értek mert nem tudok németül,esetleg az egész bekonfigolásához vagy firmware-frissítéséhez valami segítség? (MINDEN NORMÁLIS ELŐREJUTÓ HOZZÁ SZÓLÓT PONTOZOK) annak megy a pa
csi!
Ott kell lennie az antenna és az adapter bemenet között.
Egyébkén kösd össze kábellel a géppel, majd futtatásba írd be, hogy cmd, majd abba írd be, hogy ipconfig ott megjelenő alapértelmezett átjárót kell a böngészőbe beírnod.
Akkor vidd vissza a boltba. De ne említsd, hogy frissítettél rajta szoftvert. Talán visszaadják a pénzed, amiből vehetsz egy értelmes routert (lehetőleg ne tplinket)
(Az összes többi válaszoló is én voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!