Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért szaggat a laptopomon a...

Miért szaggat a laptopomon a játék?

Figyelt kérdés
Rendszerigényt tekintve az ajánlottat is felülmúlja a gépem konfigurációja de mégis lassú.Háttérben nem fut semilyen segédprogram és megnéztem a feladatkezelőben, alig félig volt kihasználva a teljesítmény.Közrejátszhat, hogy letöltöttem a játékot és nem jól sikerült átirat?

2014. máj. 18. 10:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Inkább 8670M (8760M nem létezik)...

A játékot futtatnia kéne szerintem, de nem egy erőmű ez a videokártya. A játék minimális gépigényéhez HD2900 szériát ajánlanak, ami nyers erőben ugyan picivel gyengébb a 8670M-nél az alacsonyabb órajelei miatt viszont textúra kitöltési sebességben jobb és jóval nagyobb a memória sávszélesség is. Véleményem szerint ha a HD2900 minimum beállításokat bír, akkor a 8670M is kb hasonló szintet üthet meg. GPU-Z alkalmazással naplózd a videokártya kihasználtságát...ha a GPU 90% feletti terheléssel dolgozik játék alatt, akkor bizony a hardver kevés.

Minimum ajánlott:

[link]

A 8670:

[link]

2014. máj. 18. 12:44
 12/12 A kérdező kommentje:
Már fut rendesen, az volt a baj, hogy a videókártya energiatakarékos üzemmódba volt állítva.Mindenkinek köszönöm, hogy válaszolt sok újat mondtatok!
2014. máj. 18. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!