Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Xbox 360 játékot kaptam egy...

Xbox 360 játékot kaptam egy haveromtól (eredeti) és szeretném lemásolni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mien programot használjak hogyan? Ha kérhetem akk részletesen írjátok le.

NAGYON FONTOS!!!

ELŐRE IS KÖSZI!!!

2009. dec. 27. 19:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem kötelező XBox-ot vennie annak akinek nincs pénze játékra. Nemde?
2009. dec. 28. 22:52
 12/14 A kérdező kommentje:
Én azt halottam hogy ALCOHOL 120% progival eredetit is lehet másolni csak nem tom hogyan.
2009. dec. 29. 09:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Egyrészt, ha tört a game, akkor tök mindegy, h mivel írod ki, ugyan az mindegyik csak más a felület (vannak gagyi dvd sofwarek, csak nem az 500 kb-os gagyi 2005-össel kell próbálni)

.iso 1 file, .bin-t cue-val kell írni ennyi. ezek szabványok már.

A LIVE-hoz annyit, hogy ha nincs kicsipelve, akkor a másolt game el sem indul (a LIVE megy), ha meg ki van csipelve, akkor mennek a játékok, de utána felejtős az xbox a BIOS miatt. Valamit valamiért.

Game letöltések: ha nem vagy zártkörű torrent oldalon regelve, akkor piratesbay, vagy mininova, ezt csak halkan jegyzem meg

2010. jan. 14. 22:31
 14/14 Pokol Béla válasza:

Az eredeti természetesen lehet másolni, sőt nagyon könnyű semmilyen trük szakértelem nem kel hozzá, és amennyiben a Te gépeden van és az eredeti is a tiéd nem követsz el semmilyen büncselekményt. Az már más kérdés, hogy ha véletlenül olyan másolat is van a gépeden amiből nincs meg a jogtiszta, ezért így elitélek milyen olyan embert aki nem jogtiszta softwert használ

DE

aki nem ilyen annak, akkor:

fogod az eredeti dvd lemezed és beteszed az xboxba ( mivel ugyis csak valamilyen trükkös gépen lehet másolt lemezt futtatni , mostanában azt hiszem RGH a leg modernebb, így annak van saját oprendszere is ami freestylnak hívnak ha jol tudom. ( de csak az internetről tudom külf oldalakról)

A kellékek menüben van olyan, hogy DVD másolása, ott kiválasztod hogy hova másolja, jellemzően nem árt a hdd game könyvtárába ha futtatni akarod ha az eddigi beállításokat is másolni akarod, akkor bepipálod, és már másolja is, ennyi .( ujraindítod a gépet és megjelenik a játékok között )

innentől nem is kel a lemez a játék futtatásához megy lemez nélkül is.

UI: ezt a fájlt akár pendrivé re is másolhatod, és átviheted a haverodhoz, de ezt nem ajánlom mert ez már terjesztésnek számit, és komoly büntetést is vonhat magaután !

2015. febr. 27. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!