Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ami winddows 7 re van játék,...

Amcsih kérdése:

Ami winddows 7 re van játék, az megy windows 8-on is?

Figyelt kérdés
laptopot szeretnék a közeljövőben vásárolni, de az a hardver, ami nekem is tetszik, az nincs win7-ben, és újratelepíteni meg nem akarok mondjuk egy xp-set vagy linuxosat, mert elveszik a garancia

2014. máj. 11. 11:07
 1/4 anonim ***** válasza:
A win7-re írt játékok 99%-a megy win8-on is. Nem értem mit értesz a garanciavesztés alatt.
2014. máj. 11. 11:22
 2/4 anonim ***** válasza:

a legtöbb játék fut Windows 8on is, újratelepítéskor nem veszlik el a garancia.

Laptopok esetén már 2007ben is volt olyan, amihez nem készült xp-s driver, ma már elég könnyen belefuthatsz olyan gépbe, amihez csak Windows 8hoz vannak driverek

2014. máj. 11. 11:41
 3/4 A kérdező kommentje:

koszi :)

csak egyik ismerosomnek volt egy win8-as gépe, és nem birta megszokni, ezert ujratelepitette.. par nap mulva vibralt a kepernyo.. bevitte mert meg volt rá garancia, és nem csinalták meg neki, mert higy nem az eredeti rendszer van rajta

2014. máj. 12. 07:39
 4/4 anonim ***** válasza:
néhány kevésbé tisztességes szervízes így veri át az embert, én ilyenkor a fogyasztóvédelmiseket emlegettem volna, utána már lett volna garancia!
2014. máj. 12. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!