Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért áll le a számítógépem...

Miért áll le a számítógépem magától?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy miközben használom a számítógépet, egyszercsak mintha gondolna egyet, és leáll magától, de úgy, hogy újra sem lehet indítani, csak ha kihúzom, majd újból bedugom a konnektorba.

És akkor is ha netezek, akkor is, hogyha csak zenét hallgatok a gépen, szóval szerintem nem attól áll le, mert egy bizonyos dolog nem tetszik neki.

Régebben ilyen problémám nem volt, csak mostanában van.

Miért van ez? Újratelepítés kellene?

Tönkre fog menni?

Vagy mit javasoltok, mit tegyek?

Amúgy P4-es gépem van, kb 3-4 éves.

2009. dec. 27. 16:09
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem is volt hasonló gondom, és nálam az alaplap okozta, és nem software-gond volt..
2009. dec. 27. 16:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Tápegység vagy alaplap lehet a hibás.
2009. dec. 27. 16:39
 3/5 anonim ***** válasza:
2009. dec. 27. 18:07
 4/5 A kérdező kommentje:

És hogyha az alaplap vagy a tápegység a hibás, akkor én azt meg tudom javítani, vagy azt cserélnem kell?

ha meg tudom javítani, akkor hogyan?

2009. dec. 27. 18:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Tápegységet viszonylag könnyű cserélni csak minden csatlakozót kell a megfelellő helyre tenni.Alaplapot nem tudom azt inkább szervízben.Persze,ha nem értesz hozzá semmit akkor inkább szervíz!
2009. dec. 27. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!