Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Elsötétedik a képernyő amikor...

Elsötétedik a képernyő amikor játszanék valamit, mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés

Ma vettem egy fejhallgatót( [link] )

Üzembe hoztam feltettem a drivert, windows felismerte.(+1 géprestart) Ezek után ki szerettem volna próbálni játékban is.(Csgo) És itt jelentkezett a baj hogy játék közben elment a kép, azaz befeketedett a képernyő, pislákolt a kép. Remélem nincs köze ennek a fejhallgatóhoz. Most hogy írom ezt a kérdést nem jelentkezik ez a probléma de mikor játszanék, azaz "kisebb" terhelés alá kerül a gép, rákezdi... Régen is volt egy kétszer ilyen gond de egy videokártya tisztítás után akkor már nem jelentkezett a probléma, most már ez sem segitett.

Azt szeretném kérdezni hogy mit csináljak mert így csak böngészőzni tudok játszani nem. Mit tegyek?

2014. máj. 9. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Driver friss?

DirectX rendben van?

Hőmérséklet FurMark burn-in alatt jó?

Füleshez egyébként mi a radai rosseb kócos térde kalácsáért kell driver?

2014. máj. 9. 21:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát figyelj minden hardvernek van driver-e, egy cd amit feltettem, ami egy program a füleshez.
2014. máj. 10. 13:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez füles, vágó? Működik a driveres varázslás nélkül is. Ami egyébként csak arra szolgál, hogy szoftveresen megpróbáljon 5.1 jellegű hangzást varázsolni a fülesükbe. Azért a pénzért lehet jobb lenne, ha nem a processzort terhelné vele, és nem ilyen minőségben. Lezúznám a drivert és használnám a fülest sztereónak.
2014. máj. 11. 11:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor a füles leterhelése lenne a gond?
2014. máj. 11. 14:08
 5/7 anonim ***** válasza:
A driver valószínűleg gubancot csinál a rendszereden, uninstall, aztán meglátod.
2014. máj. 11. 14:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Hol tudnám letörölni? Megnéztem a vezérlőpultban megnéztem a driver CD-n de nincs uninstall lehetőség.
2014. máj. 11. 15:30
 7/7 anonim válasza:

Ajánlanék egy programot amivel könnyedén bármit el tudsz távolítani.

A program neve: YourUninstaller . Nagyon pöpec nekem bevált. Winchestereket is tisztíthatod vele minden fájlt megsemmísíthetsz, törölhetsz.

2014. júl. 23. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!