Elsötétedik a képernyő amikor játszanék valamit, mit tegyek ez ellen?
Ma vettem egy fejhallgatót( [link] )
Üzembe hoztam feltettem a drivert, windows felismerte.(+1 géprestart) Ezek után ki szerettem volna próbálni játékban is.(Csgo) És itt jelentkezett a baj hogy játék közben elment a kép, azaz befeketedett a képernyő, pislákolt a kép. Remélem nincs köze ennek a fejhallgatóhoz. Most hogy írom ezt a kérdést nem jelentkezik ez a probléma de mikor játszanék, azaz "kisebb" terhelés alá kerül a gép, rákezdi... Régen is volt egy kétszer ilyen gond de egy videokártya tisztítás után akkor már nem jelentkezett a probléma, most már ez sem segitett.
Azt szeretném kérdezni hogy mit csináljak mert így csak böngészőzni tudok játszani nem. Mit tegyek?
Driver friss?
DirectX rendben van?
Hőmérséklet FurMark burn-in alatt jó?
Füleshez egyébként mi a radai rosseb kócos térde kalácsáért kell driver?
Ajánlanék egy programot amivel könnyedén bármit el tudsz távolítani.
A program neve: YourUninstaller . Nagyon pöpec nekem bevált. Winchestereket is tisztíthatod vele minden fájlt megsemmísíthetsz, törölhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!