A gépem ha játszok fél óra után lefagy, ilyen csíkos lesz a képernyő, vagy egyszerűen csak lefagy. Ctrl+alt+del nem segít, csak a restart, ami manuális. Mit tehetek ez ellen?
vga: asus eah 5750
cpu: AMD Phenom II X2 550 Callisto 45nm technológia
ram: 4gb
táp: chieftec, 500 w-os, 1 hetes
alaplap: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA770-UD3 (Socket M2)
Grafika
nekem is ugyanez volt a probléma . Két nappal ezelött kicseréltem a tápot és újra raktam az operációs redszert.
Most tökéletes minden. Ugyhogy szerintem a táp nem jó vagy túl kicsi .
1. mit tisztítsak és pasztázzak?
2. a táp egy hetes, 500 wattos, és egy ismerős 2.4 wa 4 magos procival fut 450-es táppal, tehát nem hiszme hogy kicsi lenne. most raktam újra a gépet, most lesz 2 hete, win 7 van rajta, 64 bites.
köszi a gyors választ
ilyenkor nyaranta a kánikulában megszaporodnak az ilyen és ehhez hasonló kérdések mindenfelé a neten.
a jelenség oka sokszor a túlmelegedés is lehet, hogy az mitől fordul elő leginkább a usernél?? hát hogy a gép be van rakva egy jó szűk helyre. a levegő alig járja körbe és a belőle távozó meleg levegő nem tud eltávozni a környezetéből. én még az oldalát is leveszem a gépemnek ha kánikula van. /igaz van légkondi is de az se megy állandóan./ szóval ez is lehet probléma...
jah, az lehetségese hogy ram hibás lenne a vga? olvastam egy ilyen megoldást is egy másik kérdésnél
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!