Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Bios verzió fx 8320-al?

Bios verzió fx 8320-al?

Figyelt kérdés
na szóval rendeltem egy alaplapot meg egy procit az alaplap tipusa asus M5A78L-M/USB3 a processzoré pedig amd fx 8320 na most az alaplap gyári biosa nem megfelelő a processzornak.bios-t kellene frissítenem.. attól hogy a gyári bios van rajta bekapcsol a gép és windows alatt tudom telepíteni a bios frissítést? vagy most szerezzek egy olyan procit a telepítés ereéig ami megy a gyári biossal?? hogy csináljam??

2014. máj. 9. 10:09
 1/3 anonim ***** válasza:
hát ez nagyon rosszul csináltad . elsőnek is mert az alaplap nem fogja elbírni a procit és úgy fog forrósodni mint a pokol . throtingolni fog benne az az játék közben nagyobb fps laggok is fel léphetnek. ennek az egyik nagyobb oka a tápellátása az alaplapnak másik pedig a vrm utolsó sorban a chipet is elég régi. van bios frissítés rá több mint valószínű hogy be fog vele kapcsolni a gépezet nekem picit gagyibb lappal is ment és az előbb említettek miatt cseréltem le újabb chipsetel nagyobb tápellátással rendelkezőre. vagy veszel legalább egy 17-18 ezres alaplapot a proci alá. vagy egy fx 6300 .-at és az alá egy norm alaplapot.
2014. máj. 9. 11:16
 2/3 anonim ***** válasza:
jah és ebben az árkategóriában még tuningról szó sincs ahhoz legalább egy 24 ezres lap kell.
2014. máj. 9. 11:17
 3/3 A kérdező kommentje:
de ez az alaplap támogatja a 125W-os processzorokat nem értem mit értessz nem megfelelő tápellátáson?
2014. máj. 9. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!