Tényleg a valve új rawinputja tette tönkre a gépem?
Figyelt kérdés
Egérgyorsulás! De mégis mitől? Pár héttel ezelőtt történt, hogy a counter strike 1.6 eredeti stemes játékban állitottam bizonyos m_customaccel consol parancsok értékén. Ez a parancs a valve álltal nemrég kifejlesztett rawinputhoz tartozik ami annyit jelent röviden hogy kikerüli a windowsos beállitásokat az egerünk. Túl magas értéket adtam meg 1mm egérmozditás után kb 30x megfordultam magam körül(mindezt csupán 450dpi-n!!!). Természetesen egyből visszaállitottam mindent defaultra még a windowst is újratelepitettem, egér firmware frissitést végeztem, elárulom mind hiába. Soha többé nem éreztem már a finom egérmozdulatokat nem hogy játék közben még sima internetezés közben sem. Játékon belül képtelen voltam már pontosan lőni és a nálam alkalmazott 450dpi-n úgy viselkedett az egér mintha min. 1200dpin hasznalnam. Gondoltam az eset után meghibásodott a Steel Series sensei(tehát nem szutyokból összerakott vacak)egerem hát ez van venni kell újat. Ez tegnap megtörtént egy razer abyssust vettem helyette tehát ugyancsak nem egy vacak szar egeret mielőtt még jönnének itt páran azzal hogy biztos szar egereket hasznalok. Namost gondoltam hogy már minden jó lesz (előtte friss windows nálam ez alap ha új hardvert veszek a gépbe)erre nem hittem el ami történik, egy vadonatúj abyssus úgy viselkedett mint a régi steel series 450dpin. Gyorsitott, pontatlan, sz*r. Counter Strike-ban nyilván alap configgal probaltam ki nem nyúkáltam már semmihez de az előtt is sz*ar volt már. Ha nem az egeret akkor mit tehetett tönkre a gépemben a rawinput? Mert pontosan azóta valami nem stimmel.2014. máj. 9. 00:39
1/3 anonim válasza:
Úgy látom az anyagiakkal nem állsz hadilábon, vegyél egy új komplett gépet és NE állíts el semmit azon, amihez nem értesz!
2/3 BM-Striker válasza:
Más gépen próbáltad az egereket?
3/3 anonim válasza:
Más gépén próbáltad már, hogy ugyanúgy elseggelnek-e csében? LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!