Szatam9a kérdése:
Mitől ment tönkre az usb - port?
Figyelt kérdés
Photoshopoot telepítettem amikor feldugtam a telomat egyik usb portra és vártam aztán láttam hogy nem megy az egér se semmi se ami usb-n keresztül csatlakozik. valaki tudja mitől mentek tönkre? biosban se látja az usb csatlakozokat, ez előtt usbről bootolt ha volt rá dugva pendrive de már nem látja. köszi!2014. máj. 5. 21:18
1/12 Tengor válasza:
Zárlattól esetleg csak simán elszállt valami a déli hídban.
3/12 A kérdező kommentje:
nem tudom pontosan, mtech 450W
2014. máj. 7. 12:39
4/12 Tengor válasza:
A gyártó elég... Csere egy megbízható típusra! Ha az USB-k fizikailag tönkre mentek, akkor a táp csere ugyan nem oldja meg a problémát, de legalább az új alaplapot már nem teszi tönkre.
5/12 anonim válasza:
A tápot cseréld le Chieftec CTG-450-re: [link]
6/12 A kérdező kommentje:
Akkor 100% hogy a táp érte a felelős? Egyébként vásároltam egy PCI kártyát ami 5 USB slotot szolgáltat behelyeztem de nem működik az se.
Benne volt 1 Pendrive újra akartam indítani és nem indult
asrock az alaplap. régen azt mondták szar, de állítólag már jó márka... én gigabyte-ot akartam venni de haverom erre rábeszélt. Nem lehet hogy ennek is köze van hozzá ?
2014. máj. 7. 20:25
7/12 anonim válasza:
Am lehet, hogy alaplapot is kell venned, mert a tápod kinyírta. Jó márka az Asrock mostanság, ma a Gigabyte nem ajánlott.
8/12 A kérdező kommentje:
Keresgéltem kicsit a topicoc között és megtaláltam a "sorstársam" tökéletesen ugyanaz az alaplapja van mint nekem és a probléma is azonos.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__5..
2014. máj. 7. 20:37
9/12 A kérdező kommentje:
Hát én inkább Gigát fogok venni,az volt ez előtt,tökéletesen működött,csak jöttek ki újabb technológiák váltottam. nekem az jött be, nem a fósrock...
2014. máj. 7. 20:38
10/12 Tengor válasza:
Nem 100%, hogy az, de megbízhatatlan. Lehet bármilyen erős, bármilyen jól összerakott géped, ha gyenge a tápegység, akkor nem ér többet, mint az előre összerakott gépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!