Kis felbontáson egy I5 2500 elég manapság? (HD R9 270x-el)
Az csak az én véleményem, én nem tartom logikusnak, hogy ösz-visz 10 CPU-ra optimalizáljanak. Tudom, hogy hivatalosan ez így lesz.
A 3550 elég ritka, és akkor, mint az előbb is írtam, nem jutna pénz alaplapra. Ez a lap a minimum amire befizetek és sajnos a pénz nem engedi, hogy mellé megvegyek egy 3550-et.
az i5 2500 ahhoz akkor is kevés lenne hogy neked 1366x768 -ban kihajtsa az r9 270x-et . a játékoknak nőt a cpu igénye is példa rá crysis 3 -bf4 azonos videó kártyákkal más más proci mellet mást produkálnak a minimum /max fps-ek .a vga-d sehol nem lesz 99%-os kihasználtságban az biztos !!!!!
itt hiába ajánlanak mást neked te maradsz az i5 2500-nél így fölösleges kérdezgetned mert nem fogsz más alternatívát találni !!!
Köszönöm :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__5..
Itt kicsit kevesebb gógyival rendelkező társaitok válaszoltak, érdemes átolvasni :D
Szia!
A többiek már elmondták a lényeget, én csak egy dologra szeretnék válaszolni, ami felmerült. A gyártók nem csak a ,,10 db PC-s proci" miatt fogják a közeljövőben (és már most is, pl Thief, Battlefield 4) optimalizálni a (manapság már főként multiplatform) játékokat, hanem az új konzolok miatt. Mind az XBOX ONE-ban, mind a PS4-ben 8 magos AMD-s processzor van, amelynek az architektúrája hasonló) a PC-s procikhoz. Így jóval egyszerűbb átportolni, amely már megéri a vállalatoknak.
Ennek nyilván van annyi hátránya, hogy a csak PC-re kiadott játékokat nem feltétlenül optimalizálják 8 magra.
Ettől függetlenül szerintem is jól jársz az I5-tel, csak gondoltam megosztom veled ezt az érdekességet, remélem nem haragszol. :)
Igen, ezt én is tudtam :)
De azért köszi hogy leírtad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!