Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Új laptop képernyő => Nincs...

Új laptop képernyő => Nincs háttérvilágítás, miért? (Többi lent)

Figyelt kérdés

A laptopom eredeti képernyője betört ezért rendeltem bele egy újat, szakszerűen bele is szereltem de egyszerűen nincs háttérvilágítása...

A régi képernyőnek volt még törötten is, az új üzemel de alig látni. Miután beleraktam az újat kipróbáltam a régivel is, de már annak sincs fénye valamiért.

Inverterre gyanakszok, szerintetek mi lehet?

A kábeleket nem hiszem, hogy megtörtem volna.

Várom és köszönöm az ötleteket (csak értelmesen ha kérhetem).

Laptop típusa: Sony Vaio e15 - LED 15,5"

#képernyő #Sony #VAIO #háttérvilágítás #display #sony vaio e15 #display error #nincs háttérvilágítás
2014. máj. 6. 20:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem valami kábelbaja van. Vagy nem lehet feltekerni valahol a fényerőt? Az új képernyő nem hiszem, hogy hibás lenne. Logikailag szerintem 99%, hogy valami kábel/csatlakozó hiba.
2014. máj. 6. 20:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Kábel alapból egy más világ, szépen bele volt préselve, de eddig nem volt vele gond. Csatlakozót megnéztem és nincs benne piszok, és nem is sértettem fel. Esetleg megtört, de nem látok rá túl nagy esélyt. Antisztatikus kesztyűt nem használtam beszereléskor, de akkor se hinném, hogy csak így tönkremenne az invertere.
2014. máj. 6. 21:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam kesztyűt felvenni. Esetleg, ha tudod, akkor kipróbálhatnád másik vagy új kábelekkel.

Nincs más elképzelésem, mert ha a laptop nem károsodott, akkor mindkettő monitor egyszerre hibásodott meg és ment el a háttérvilágítás. De szerintem ez nem túl életszerű.

Bocsi, hogy állandóan a kábellel nyaggatlak :(

2014. máj. 9. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!