Most tettem újra a gépet (win 7 64bit) és két partíciót szerettem volna, a telepítésnél meg csináltam a kettőt, de valamiért csak az egyik jelenik meg, hogyan tudom a másikat is megjeleníteni?
Valószínűleg nem formáztad meg telepítéskor, csak létrehoztad. Így betűjelet se kapott. Ezt is az megteheted, az első hozzászóló által javasolt lemezkezelőben.
Úgy is elérheted ha a start menü keresőmezejébe beírod a diskmgmt.msc parancsot majd a végén entert ütsz.
hát az a baj, hogy angol a rendszer :S
amúgy az oké, hogy adok neki betűjelet, de így látni is fogom a sajátgépben? mert most 500GB-ból csak 150-et látok mint C meghajtó.
az a start menüs mit csinál? formáz? mert az nem nagyon jó, nem akarok feltenni mindent megint.
Ha nem tudsz elég jól angolul, akkor miért használsz angol nyelvű rendszert?
Egyébként a start menü kereső mezeje ugyan ott van minden nyelvű változatban. Megnyitod a start menüt és azon fut át legelsőnek az egér mutató. A parancs is megegyezik.
"az a start menüs mit csinál? formáz? mert az nem nagyon jó, nem akarok feltenni mindent megint."
Az csinál amit te szeretnél. Nyilván a rendszer partíciót nem formázza, nem is lehetne vele. Viszont ha a második létrehozott partíciót nem formázod meg, a büdös életbe se tudod használatba venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!