Csak játékra Win7 64bit vagy win8 64 bit? Csak és kizárólag gémelésre használom a gépet .
# 1
Ez olyan szép és jó(már ha a varázs gömbödnek hinni lehet), de valami konkrét példák ahol a "nagy stúdiók nem támogatják"?
én jelenleg 8.1 alatt a Gothic 1-et gond nélkül használom, de megy a Kotor 1 és még jó pár olyan játék amikor még hírben se volt a win 7.
Én meg azt mondom ha teheted próbáld ki mind a két rendszert és dönts neked melyik a szimpatikusabb(mert igen, van pár olyan elvetemült aki jobban kedveli a 8-at). Játék terén még nem halottam nagyon win 8 botrányról.
Nagyon egyszerű lesz választani szerintem. A win 8 kezelő felülete lényegesen átalakult. Valahogy próbáld ki. Ez ilyen döntően tud hatni, ha nem teszik egyértelmű, hogy hagyod.
Meg gondolom azt mondani se kell, hogy a géped hardvereinél ellenőrizd, hogy 8.1 alatt megvan a megfelelő támogatás.
saját tapasztalatból én a win7-et ajánlanám. nekem megvolt a legelső win8, hát nem ájultam el tőle de lehet csak azért mert a 7-et megszoktam. 1. kezdőképernyőt ahogy tudtam letiltottam mert idegesítő volt számomra 2. start menü?!?!?!
3. egy kicsit több ramot eszik :) ja és egyszer kinyirta saját magát. nem tudom hogy de sikerült neki XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!