Miért nem működik az internetem?
Nemrégiben vásároltam egy acer Aspire E1-570 típusú notebookot, de hiába telepítettem rá eddig bármilyen drivert, a netet nem sikerült összehoznom sem kábelen, sem wifin. (A nettel semmi gond, másik laptopon működik.)
Valaki tudna ajánlani egy működő drivert, vagy esetleg van valami ötlete?
Szerintem kitaláltam, ez egy Win 8 laptop, Win 7 el használva. :)
Itt nézz szét, a rendszernek megfelelő drivert letölteni.
Petya
A vezetékest hagyjuk...majd frissitéssel lejön.
Ebből letöltöd felülről a másodikat.
Kicsomagolod. Kapsz egy rakat fájlt. Megnyitod az eszközkezelőt( Sajátgép ikonon jobb klikk---Tulajdonságok---Eszközkezelő. Ott kell lennie a problémás wifi eszköznek---jobb klikk rajta--illesztőprogram frissitése(Te választod ki) kitallózód neki a letöltések mappában a kicsomagolt mappát, azon belül is a win 7 mappát....
Egyszerűen mennie kell :)
Próba megvolt, de semmi.
Illesztőprogram frissítése-PCI egyszerű kommunikációs vezérlő.
Hiába adtam meg neki a mappát, ez az üzenet jött:
"A windows nem tudja telepíteni a következőt: PCI egyszerű kommunikációs vezérlő.
A windows nem talált illesztőprogramot az eszközhöz."
Most mondanám,hogy töltsd le mindet amit az oldalon találsz, valószínűleg minden ott van ami kellhet.
Elképzelhető,hogy a wifi azért nem megy mert nincs fennt az említett driver.
Automatikus frissítéssel nem érkeznek driverek?
Még nézegetem
A gyártó oldalán win 8 hoz két chiphez is van driver, elképzelhető, hogy a tied Broadcom wifis... meg lehet még próbálni azt letölteni és tallózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!