El szeretném adni ez a PC-t csak nem tudom milyen alá írással. Valami megoldás?
El akarom adni ezt a számítógépet:CPU: Intel core 2 duo E8400 3GHz
VGA: SAPPHIRE R7 250 1GB GDDR5 WITH BOOST
RAM: 4db 1gigás Kingmax 800Mhz-s ram
Táp: FSP 350W 350-60APN Active PFC 80+
Alaplap: gigabyte ga-945pl-s3p
Gépház: M-Tech VS04A-BK RED led ATX, számítógép ház
Egy fogalmazást írnátok róla? Úgy értem hogy sokan ezt vegyék meg ne a másikat ami jobb egy kicsivel és 10e. ft különbség van az árban.(Nagyon jó állapotú a gépház 1hete van meg) 70e. ft ért hírdetném meg és abból lehetne alkudni 60-ig max.
Hangsúlyozd ki, hogy miben jobb a te géped. Például hogy megbízható tápegysége van (nem tudom, abban mi van), vagy hogy teljesen új a ház, amely karcmentes, makulátlanul tiszta. Mindenképp írd oda, hogy az ár alkuképes.
#1: átverés akkor lenne, ha valótlant állítana, vagy elhallgatna valami részletet. Így maximum ügyes marketingről lehet beszélni.
Processzor: AMD A6-3500 APU with Radeon HD Graphics (3magos)
Ram: 4GB( 1333mhz ddr3)
Videokártya: AMD Radeon HD 6600 Series 1GB
DVD író/olvasó
Hibátlan állapotban! Minden kijött játék szépen megy rajta.
HDD nincs benne!
Ez lenne a rivális gép enyébe 2db HDD is van első az egy samsung 250GB-s másik egy 1TB-s ami szint úgy 1hetes és vadonat új nem használtan vettem. És aki árulja a gépet 60ért rakta ki.(Aza pontos le írás)
-a te géped videokártya tekintetében erősebb
-a te gépedet azonnal lehet használni, nem kell HDD-t is venni bele, beszerelni (laikusok számára nagy előny!)
-"Minden kijött játék szépen megy rajta. " no, számomra pl ez hangzik megtévesztésnek.
Amit én hangsúlyoznék a hirdetésben: komplett számítógép, új házzal, minőségi, megbízható tápegységgel, Intel processzorral (ez kicsit "dirty play", de sokan (amúgy alaptalanul) úgy gondolják, hogy csak az Intel gépek megbízhatóak) eladó. Leírhatod azt is, hogy az 1 TB-s háttértáron rengeteg adat (fénykép, videó, zene) elfér, hogy a laikus vonalnál maradjunk...
A Legujabb* Játékok is futnak rajta ultra felbontáson.
*320x240 es felbontáson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!