Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan lehet állítani a CPU...

Hogyan lehet állítani a CPU ventillátor sebességén?

Figyelt kérdés
Terhelés alatt 60 fok a CPU mag 1,2 = és csak 2200 RPM-el forog. A BIOS-ban egy QFan valami van csak, ami Silent, Optimal, és Performance. Valami jó progi? És hogy hogyan kell használni? Rivatuner nekem egészen más dolgokat adott be amiket olvastam/láttam, a Speedfan egy káosz. Lehet valahogy egyszerűen kezelni?
2014. ápr. 24. 17:40
 1/2 pinkpancser ***** válasza:
Ha 2200-nál ilyen meleg a proci akkor vagy nem túl jó a hűtőd, vagy meg kéne takarítani, vagy megnézni mennyire szellőzik a ház, esetleg ha régen volt pasztázva akkor azt is lehet (valami jóval). Ha tiszta és szellőzés is van OK akkor már állíthatod a BIOS-ban ami kell.
2014. ápr. 24. 18:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Pasztázáson gondolkodom, mert szerintem újra kellene. Sajnos nem tudom hogyan vegyem le a hűtést
2014. ápr. 24. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!