Nem igazán értek a számítástechnikához, de ha elmagyarázzák megoldom, van tippetek vagy irány a szervíz? Esetleg telepítsem újra az operációs rendszert?
Figyelt kérdés
Néhány napja összeakadt két progi a laptopomon így be sem töltött rendesen a gyári win7em. Ezt megoldottuk egy korábbi állapotra visszaállítva. Viszont azóta az illesztőprogramokat nem hagyja telepíteni a maxell 380 gigásnál sem amit pedig már egy jó ideje használtunk és az újnál sem ami 750gigás, valamint a fényképezőmet sem engedi, pedig eddig az is ment és próbáltam egy új egeret is beletenni de annak az illesztőjét is letiltja. A 8gigás pendrive viszont megy rajta, ja és a bekapcsoláskor sem tudja konfigurálni az op rendszer frissítéseket és visszaáll, de ezen kívül lehet mindent használni letölteni szöveget szerkeszteni stb.2014. ápr. 22. 14:56
1/2 Tengor válasza:
Mi volt a két összeakadó program? Vírusirtás ilyesmi volt már?
2/2 A kérdező kommentje:
Volt vírusirtás, NODom van az is eredeti, nem jelzett semmi hibát, a két program nem tudom mi volt, apu oldotta meg de szerintem ő sem figyelte, elkezdi telepíteni a programot és letiltja...
2014. ápr. 22. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!