Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Számítógép nem kapcsol be, mi...

Pityu1995 kérdése:

Számítógép nem kapcsol be, mi a teendő?

Figyelt kérdés

Kb. 1 hete szórakozott a gépem bekapcsolás közbe, és belerugtam párat a kapcsoló részére. És utánna bekapcsolt normálisan, ment egy darabig, majd kikapcsoltam, és utánna mikor bekapcsoltam, nem tudtam már bekapcsolni! Táp egység az működik, mert benn a gépbe világít a zöld lámpa, szóval áramot kap, de a kapcsológombra nem reagál!

Mi a teendő???

2014. ápr. 22. 07:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Jól be van kötve? Ramok jók? Milyen táp?
2014. ápr. 22. 07:54
 2/7 A kérdező kommentje:
A bekötést már átnéztem, a Ramokat még nem figyeltem, azok is kimozdulhattak??? Én a kapcsolóra tippelek
2014. ápr. 22. 07:57
 3/7 A kérdező kommentje:
szeritnem jók, kb 1 hónapja cseréltem az összeset
2014. ápr. 22. 07:58
 4/7 kazsemestor válasza:
A ramoktól elindul,max sípol az alaplap párat...Szerintem is kapcsoló lesz. De ha ott a kapcsoló kábelezésén rövidre zársz valamit,be kell indulnia.
2014. ápr. 22. 08:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Én már arra is gondoltam, hogy kicserélem a kapcsolót, mert van itthon egy ledobott gép, annak még megvan a kapcsolója! hogy érted, hogy rövidre zárok????
2014. ápr. 22. 08:04
 6/7 Tengor ***** válasza:

A kapcsoló rugdosása bizonyítottan jó hatással van a gépre. Én a hiba felderítését egy kalapáccsal és egy sarokcsiszolóval folytatnám! Verd le a CPU hűtőt és csiszolóval nyisd fel a CPU-t! Biztos ott lesz a hiba!

Komolyan, ha ennyire barbár vagy, akkor fogj egy kapát, azon éld ki magad a gépet pedig vidd el egy szakemberhez!

2014. ápr. 22. 09:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Tengor megmondja 😀😀
2014. ápr. 22. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!