Mennyi pénzből lehet jó laptopot venni? Laptop vagy Ipad?
Figyelt kérdés
Nyáron dolgozni fogok, s a megkeresett pénzből szeretnék venni vagy egy laptop-ot vagy egy Ipad Air-t. Én az Ipad felé hajlok, talán kényelmesebb is és iszonyat gyors, de ugye a laptop többet tud, s játszani is lehet vele( igaz, itthon egy jó gamer PC-m van, s nagyon sokat nem szoktam távol lenni). 100-120 ezer Ft-om lenne rá, annyiból lehet jó laptop-ot venni, vagy inkább maradjak az Ipad-nél? 17/F2014. ápr. 21. 20:48
1/6 BM-Striker válasza:
Nem éri meg.
150-től kezdőnek a normális notebook-ok.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor inkább Ipad nem? Én is úgy gondolom, hogy egy igazán jó laptop 150 felett van, nekem akkor inkább egy Ipad kell.
2014. ápr. 21. 21:21
3/6 BM-Striker válasza:
4/6 anonim válasza:
Lehet egy buta kérdésem?
Veszel egy Ipad-et. És aztán?
Tudtommal az alkalmazások többsége fizetős rá, ami annyit jelent, hogy nem 120-ért veszed meg, hanem 120+alklamazások ára.
Nyilván ez igaz a laptopra is, deeeeee... Szóval, ha úgy adódik, hogy nincs pénzed, és kénytelen vagy warez-elni, mert az életed múlik rajta, akkor könnyebben találsz a másik platformhoz programot.
5/6 BM-Striker válasza:
Ipad-et is simán fel lehet törni, és jó rá az alkalmazáskínálat.
Ha netezésre, filmnézésre, olvasásra vagy hasonlóra kell akkor jó lehet, de közel sem egyenértékű egy notebook-kal.
6/6 A kérdező kommentje:
Ez az alkalmazás fizetősdi egy baromság, leginkább netezésre használnám. Mivel itthon jó gamer gépem van, ezért szerintem egy esetleges pár napos utazásra simán jó egy Ipad. Szerintem azzal nem járok rosszul.
2014. ápr. 23. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!