Vettem egy W.8,1-el telepített laptopot. A régi gépem W. XP prof. -al fut. Jobban szeretem a régi Dell Opt. GX620-ast /int. D. Core 2.8GHz,1GB DDR2/80GB. Valahogy lehet-e átrakni a laptopról a régi PC-re/32bit/a 64bites Windows 8,1 programot?
Akkor írj a Microsoftnak, hogy a hivatalos oldalukon elírták: [link]
Ne keverd azzal, hogy mikortól szokás ajánlani a telepítését. Természetesen 4 GB rendszermemória alatt is lehet telepíteni, csak nem biztos, hogy van értelme. 32 bites, asztali környezetbe szánt Windows csak 4 GB memóriát tud megcímezni* (ebbe minden memória, így videokártyáé is beleértendő), ezért ez a limit. Egy 2 GB-s gépre pl biztosan nem ajánlanám, mivel 64 bites rendszereknek - megnövekedett pointer méret miatt - több memóriára van szükségük.
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat!-de nem tudom,elég-e ha 1 GB RAM-ot veszek hozzá???-a jogi része nem érdekel,mert63 éves vagyok,és egyedül úgysem tudom mindkét
gépet egyszerre használni.Kükönben autodidakta PC-s vagyok
és mert mozgáskorlátozott kisnyugdíjas,azért szeretném valahogy megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!