Most fogok a gépembe alkatrészeket venni és szerintetek hogyan csináljam?
Tehát most húsvéti pénzből veszek ramot és alaplapot. Azután még a suli végéig veszek egy külsőt a gépnek. Év végén mega procit és a hűtőt szerzem be. Ezt azért így csinálom mert a pénzeim nagyjából így fognak összejönni.
A kérdésem pedig az lenne, hogy folyamatosan szerelgessem őket be a gépbe rendelési sorrendben vagy inkább várjak velük amedig minden meg nem lesz bele és úgy rakjam őket össze?
Előre megvenni, majd a polcon pihentetni pc alkatrészt a világ legnagyobb butasága. Folyamatosan avul és csökken az értéke.
Egyáltalán milyen gépről van szó és milyen alkatrészeket veszel hozzá?
Amiket felirtam azok összben kb. 110ezer forint lesz összesen. Amiket elsőkörben veszek az 42 ezer forint lesz a második kör egy tízes lesz a harmadik pedig 70ezer lesz. Meg még lehet hogy fogok venni 1terát is csak az nem tudom mennyi lesz.
Amugy azért veszem őket külön, más-más időben mert ha egybe rendelném és anyám meglátná a számlát agybajt kapna plusz engem is lecseszne stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!