Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Most fogok a gépembe alkatrész...

Jaczek kérdése:

Most fogok a gépembe alkatrészeket venni és szerintetek hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Tehát most húsvéti pénzből veszek ramot és alaplapot. Azután még a suli végéig veszek egy külsőt a gépnek. Év végén mega procit és a hűtőt szerzem be. Ezt azért így csinálom mert a pénzeim nagyjából így fognak összejönni.

A kérdésem pedig az lenne, hogy folyamatosan szerelgessem őket be a gépbe rendelési sorrendben vagy inkább várjak velük amedig minden meg nem lesz bele és úgy rakjam őket össze?

2014. ápr. 21. 13:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem mindegy? Én összeraknám, ahogy újat szerzek, de ez jellemtől függ.
2014. ápr. 21. 13:48
 2/4 Osynho ***** válasza:

Előre megvenni, majd a polcon pihentetni pc alkatrészt a világ legnagyobb butasága. Folyamatosan avul és csökken az értéke.

Egyáltalán milyen gépről van szó és milyen alkatrészeket veszel hozzá?

2014. ápr. 21. 14:01
 3/4 A kérdező kommentje:

Amiket felirtam azok összben kb. 110ezer forint lesz összesen. Amiket elsőkörben veszek az 42 ezer forint lesz a második kör egy tízes lesz a harmadik pedig 70ezer lesz. Meg még lehet hogy fogok venni 1terát is csak az nem tudom mennyi lesz.

Amugy azért veszem őket külön, más-más időben mert ha egybe rendelném és anyám meglátná a számlát agybajt kapna plusz engem is lecseszne stb.

2014. ápr. 21. 14:20
 4/4 Osynho ***** válasza:
Semmi konkrétat nem írtál. :)
2014. ápr. 21. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!