Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért mosódik a vízszintesen...

Miért mosódik a vízszintesen a monitorom?

Figyelt kérdés
Legújabb szoftver van feltelepítve,3 napja takarítottam a videokártyát.

2014. ápr. 19. 21:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Köze nincs a VRAM-hoz, ez a monitor hibája. Ha CRT, érdemes a potikat csavargatni benne, főleg a sokszorozóét. Persze csináltasd műszerésszel, mert életveszélyes...
2014. ápr. 28. 22:59
 12/17 A kérdező kommentje:
igazából átraktam a tesóm monitorát és hát ugyanazt látom ugyanúgy mosódik viszont nem annyira erősen tegnap már megfájdult a szemem a monitortól
2014. ápr. 29. 06:47
 13/17 axonbite ***** válasza:
szerintem ez monitor kábel hiba vagy a kábel árnyékolása nem jó. a kábel lehetőleg ne húzódjon el semmilyen elektromos berendezés mellett de a legjobb ha kábelt cserélsz
2016. febr. 24. 18:26
 14/17 A kérdező kommentje:
kábel csere volt oda vissza ezt úgy képzeld el hogy vettem hama márkájú vga kábelt monitorhoz az viszont szarabb képet adott mint a mostani hullámzott meg irritálta a szemem ,ezért a régi van most és arra is rájöttem hogy ha nem mozgatom (nem is szoktam) oda van nyomva a falhoz ,de nem sokára úgy is lecserélem a monitorom elnézést helyesírásért
2016. febr. 24. 18:57
 15/17 axonbite ***** válasza:
még egy tippet adnék mivel írtad a tesód monitorja is hasonló képet produkál tehát elképzelhető hogy nem monitor hiba. kapcsold ki a géped vedd ki a videó kártyát kicsit pucold meg lent az érintkezőket amik a foglalatba mennek. majd a ventilátor részt is. nem biztos hogy beválik de egy próbát meg ér.
2016. febr. 24. 19:06
 16/17 axonbite ***** válasza:
ja még le maradt ha crt a monitor van alatta melette ne tarts semmilyen készüléket amiben trafó ill. tápegység van mert hasonlóképpen zavarhatja mint amit leírtál
2016. febr. 24. 19:10
 17/17 axonbite ***** válasza:
még valami eszembe jutott a monitorod próbáld fel tesód gépére csak hogy ki tud zárni monitor vagy gép hiba
2016. febr. 24. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!