Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Monitorom két furcsa hibát...

Monitorom két furcsa hibát produkál, vizszintesen ugrál a kép illetve nagy kontrasztú képek szegélyén vörös pixelek villognak. Van ötletetek?

Figyelt kérdés

Vásároltam egy használt LG L227WT monitort (egy éves) és két problémával találkoztam a használata során:

1. vertikálisan a kép nem fixálódik hanem 20-40 pixel mértékben jobbra ugrál, próbáltam 4:3 ban és teljes képernyőn is, mindegy milyen alkalmazást futtatok, a kép mindig ugrál, csak vizszintesen. Találkozott valaki ehhez hasonlóval? Olyan mint amikor a monitor "belövi magát", csak hogy ez állandósult.

2. piros pöttyök vibrálnak néha, például egy fotó megjelenítésekor kb száz apró pixel vörösen vibrál a legkülönbözőbb helyeken. Mindig máshol. Ez mitől lehet? Ez állandósuló hiba, vagy valahogy orvosolható?

Minden beállítás a gyári középértéken van, amúgy olyan sok mindent nem is tudtam rajta állítani, a hozzá adott alkalmazás (Forte) használhatatlan, más ötletem pedig egyenlőre nincs. És nektek?

2009. nov. 11. 15:26
 1/1 axonbite ***** válasza:
sajna ez szerviz vagy új monitor.
2016. febr. 24. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!