Hogyan tudnám használni itt ezt a modemet?
Figyelt kérdés
Hali! jött hozzám egy d-link dsl360t modem, mi invitel területen vagyunk és ez matávos(t-com) os modem volt. Hogyan tudnám úgy megcsinálni,hogy működjön invitel hálózaton2014. ápr. 19. 18:52
1/4 Tengor válasza:
Ha ismeri azt a szabványt, amint az Invitel használ (elvileg kellene ismernie), akkor egy Inviteles jelszóval és felhasználónévvel működni fog.
2/4 A kérdező kommentje:
de belementem a menüjébe és ott nincs olyan h felhasználónév és jelszó
2014. ápr. 19. 21:03
3/4 Tengor válasza:
Mert azt nem is a modemen adod meg, hanem az eszközön, ami a modemen keresztül az internetre csatlakozik.
4/4 A kérdező kommentje:
azt tudom, vedd úgy h előzöleg nem írtam semmit :D de h rákötöm a adsl aljzatba a kábelt akkor nem csatlakozik rá
2014. ápr. 20. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!