Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudnátok írni egy nem annyira...

Tudnátok írni egy nem annyira erős gamer konfigot ami viszi a 2011-ig készült játékokat?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 19. 15:34
1 2
 11/20 levis56 ***** válasza:
Ha már alaplapot ajánlasz azért nem ártana márkásabb és nem ilyen fapados, én most szívtam meg egy Asrock H81M-HDS lappal kétszer küldték meg ugyanazzal a hibával mire 2 hónap múlva visszafizették az árát.
2014. ápr. 20. 07:24
 12/20 A kérdező kommentje:
Az nem baj ha pár ezerrel több az összeg szerintem annyit még tudok finanszírozni :)
2014. ápr. 20. 12:58
 13/20 levis56 ***** válasza:
Akkor rajta nem rossz amit a srác írt,de az optikai meghajtót szerintem ne hagyd ki mert a driver cd -vel könnyebb egy új gépet telepíteni mint pendrive szórakozni,és az alaplapra felhívnám a figyelmed az Asrockokkal elég sok a probléma nem véletlen,hogy csak 24 hó gari van rájuk.
2014. ápr. 20. 14:20
 14/20 -Simon- ***** válasza:

én nem fikáztam a tiedet, sőt egy szót nem mondtam róla... az a 1-2 ezer forint jelen esetben, 70-80%-kal jobb teljesítményt hoz, ami megéri... hát igen kimaradt az ODD, (sajnos) magamból indultam, ki mivel én az utóbbi 3 évben csak pendrive-ot használtam...

Az alaplap szerintem nem fapados, minek egy olyan alaplap, amit valószínűleg nem is tud kihasználni a kérdező, azokkal az alkatrészekkel amit én összeírtam biztos nem... Tehát fölösleges, jobban felszerelt lap...

Az hogy saját tapasztalataiddal érvelsz , az nem helytálló, mert nekem is volt olyan, hogy egy ASUS lapot 3-szor kellett cserélni, mégsem mondom hogy rossz, és nem megbízható márka...

A piac élén jár az Asrock is, és nem véletlenül adott el 4.5 millió alaplapot tavaly (ASUS 5 milliót, Gigabyte 4.9 milliót) mind a 3 cég ugyan annyira megbízható...

attól még hogy valaki egy HD 7730-cal jó elvan, nem jelenti azt hogy más is élvezetesen tud majd játszani egy gyengébb kártyával... és azt sem lehet tudni hogy mikor kap kedvet valamelyik új játék játszásához, ezért is jobb az erősebb kártya...

szerintem a kérdező kritériumainak is megfelelt a konfig, ha nem akkor majd ő szól...

levis, nem akartalak (és remélem nem is) kritizáltalak, de szerettem volna elmondani a saját véleményemet...

2014. ápr. 20. 15:09
 15/20 A kérdező kommentje:
És amilyen konfigot írtál Simon azzal menne a GTA 4?
2014. ápr. 20. 16:21
 16/20 -Simon- ***** válasza:

menne, de nem ultrán (szerintem mediumon biztos)

milyen felbontású a monitorod?

2014. ápr. 20. 16:44
 17/20 levis56 ***** válasza:
Nincs harag bennem csak rohadtul unom hogy valaki beírja az igényeit és tudom magamról hogy pénzszűkében nem mindegy pár ezres megpróbál az adott keretből a lehető legjobbat kihozni és akkor jönnek jó tanácsok "ne azt vedd mert két év múlva ezt tudod fejleszteni ez vagy az a hardver erősebb azt a pár ezret még spórold hozzá".Nem hiszem hogy 5-6-ezerrel drágább kártyák olyan nagy minőségi változást okozna az élvezhetőségben mivel ezek az árú GPU-k középkategória szintje. Igazából ilyenkor az zavar,hogy a tanácsaik miatt úgy tűnik mintha nagy szakértők lennének,holott én is tisztában vagyok a dolgokkal csak a kérdező igényeire lőttem be a választ,más pénzén én is összetudok állítani komoly konfigot.Tipikus kérdés a két VGA közül melyik a jobb? A válasz tuti,hogy egy harmadik kártya lesz,de ha a harmadikról kérdezel,negyediket javasol,stb. Érthetetlen miért nem a kérdésre válaszolnak,de ha én a kérdést veszem figyelembe akkor az ő válasza kritikaként jelenik meg velem szemben,mintha ő tudná mi a jobb,más is tudja mi a jobb csak nem az volt a kérdés,ezért érzem sokszor hülyének magam.Vagy írok egy jó választ egy kérdésre erre még hárman leírják ugyan azt egy az egyben,minek? Vagy itt hiúsági kérdést csinálnak hogy hány százalékos a válaszadási százalék?
2014. ápr. 20. 17:57
 18/20 -Simon- ***** válasza:

[link]

pedig itt pár ezer tényleg sokat számít... 33%-kal drágább az r7 260x, és 80%-kal erősebb, mint az r7 250... szerintem megéri... részben amúgy igazad van, de szerintem ezt zárjuk most le. :)

2014. ápr. 20. 19:02
 19/20 levis56 ***** válasza:
OK zárjuk le nincs harag,csak még egy megjegyzést engedj meg,a kérdezőnek 2011- es játékokig volt igénye gépre akkor nem gondolhatja senki hogy olyan kártya kell neki 90000-ből ami a mai játékokat is viszi fullban,ellenben már belefér az a pár ezer többlet amit tanácsoltál,lehet hogy ha még egy ajánlatot teszek,hogy az R9 270 mennyivel erősebb pár ezerért,jobban megéri akkor azt is elfogadja holott az elején nem voltak ekkora igényei?
2014. ápr. 20. 19:34
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm minden kedves válaszolónak
2014. ápr. 20. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!