Tudnátok írni egy nem annyira erős gamer konfigot ami viszi a 2011-ig készült játékokat?
én nem fikáztam a tiedet, sőt egy szót nem mondtam róla... az a 1-2 ezer forint jelen esetben, 70-80%-kal jobb teljesítményt hoz, ami megéri... hát igen kimaradt az ODD, (sajnos) magamból indultam, ki mivel én az utóbbi 3 évben csak pendrive-ot használtam...
Az alaplap szerintem nem fapados, minek egy olyan alaplap, amit valószínűleg nem is tud kihasználni a kérdező, azokkal az alkatrészekkel amit én összeírtam biztos nem... Tehát fölösleges, jobban felszerelt lap...
Az hogy saját tapasztalataiddal érvelsz , az nem helytálló, mert nekem is volt olyan, hogy egy ASUS lapot 3-szor kellett cserélni, mégsem mondom hogy rossz, és nem megbízható márka...
A piac élén jár az Asrock is, és nem véletlenül adott el 4.5 millió alaplapot tavaly (ASUS 5 milliót, Gigabyte 4.9 milliót) mind a 3 cég ugyan annyira megbízható...
attól még hogy valaki egy HD 7730-cal jó elvan, nem jelenti azt hogy más is élvezetesen tud majd játszani egy gyengébb kártyával... és azt sem lehet tudni hogy mikor kap kedvet valamelyik új játék játszásához, ezért is jobb az erősebb kártya...
szerintem a kérdező kritériumainak is megfelelt a konfig, ha nem akkor majd ő szól...
levis, nem akartalak (és remélem nem is) kritizáltalak, de szerettem volna elmondani a saját véleményemet...
menne, de nem ultrán (szerintem mediumon biztos)
milyen felbontású a monitorod?
pedig itt pár ezer tényleg sokat számít... 33%-kal drágább az r7 260x, és 80%-kal erősebb, mint az r7 250... szerintem megéri... részben amúgy igazad van, de szerintem ezt zárjuk most le. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!