Hd3870-hez mekkora tápegység kell?
"55% ezért volt kevés a FSP HEXA500w táp tuningnál, 12V-os ágon kevés Amps. "
És mégis ezt ki cáfolta? Úgy érzem gondot okoz neked a mondat értelmezés, de nagyon.
Használt már valamelyikőtök ilyen vga-t???
Mert én igen... Elég neki egy 350-es táp is simán, a 400w javasolt de nem kötelező, egy normális chieftec táppal elmegy, én sokáig egy 430w-os Sirtec tápot használtam, (néhány régebbi chifinek ilyen a belső elektronikája és nem delta) egy 4870-essel és egy szénné húzott E7300-al, simán birta. Az fsp ezen kategóriás tápjai nem túl jók,a chieftec normálisabbakat gyárt, de ha anyagilag megteheted akkor egy újabb chifit vegyél lehetőleg 80+ minősitéssel mondjuk 550w körülit, és hosszú távon le van a gondod a tápról, ha újabb konfigot teszel is alá, a táp maradhat ez olyan 12ezer most a pcx-en. Ha számít a pénz akkor meg vegyél egy használt de garis 400w-os chieftec vagy fsp tápot. Elég lesz neki lazán.
Ülj már magadnak le. Az, hogy te mondasz valamit a vakvilágba attól még nem lesz úgy.
Ha majd szépen mérésekkel bizonyítva hozod a pici mondandód vagy esetleg normálisan kifejted(lásd én) akkor jó. Amúgy meg személyeskedést abbahagyhatnád, tudtommal nem őriztünk együtt még libát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!