Konfiguráció vélemény? 100. 000Ft ért megéri ezt venni?
Processzor: AMD Athlon II X4 750K - 17.000Ft
Alaplap: Asrock FM2A75 PRO4+ - 18.000Ft
Memória: Kingston HyperX Blu 1600MHz 1x4gb DDR3 - 9.000Ft
Videokártya: Asus 7770 1GB DDR5 GHz Edition - 30.000Ft
Merevlemez: Van, csak Sata2-es. (500GB Western Digital Caviar Green)
Ház: Thermaltake Commander MS-II Fekete - 12.000Ft
Táp: FSP HEXA 500W - 12.000Ft
Összesen: 100.000Ft (Az árakat pcx-ről vettem, mivel onnét akarok rendelni, csak lusta vagyok leírni a teljes +100 forintos árukat a hardvereknek)
Monitorom: 800x600
Gép keret: 100.000Ft - régebbi játékokra szánom a gépet, a leggrafikásabb játék ami lesz rajta az esetleg egy CS:GO ha haverokkal mennék játszani... A gépház pedig azért olyan, amilyen, mert tudtommal ahhoz a gépházhoz jár pár darab ventilátor ami keringeti a levegőt, és így a processzor hűtő cserét is lehet hogy megúszom... !
Köszönöm előre is a válaszokat!
Lapnak inkább ez:
Vga :r7 260x 1 gb gddr5! Ez 7790 szintjén van.
Táp:chieftec ctg 450 OEM
Ram: pöpec
Proci lehetne 760k az így spórolz pénzen
Kb ennyi.
Táp későbbi kaveri procikhoz és új videokártyánál nem fog elveszni?
Amúgy ugyan azokat raktam bele, link nem kellett volna, de azért köszönöm!
Félni nem félek, csak kicsit próbálok előre gondolkodni. Viszont túl hajtani biztos nem fogom a gépet, az ösztöndíjból pedig biztos nem fogom fejleszteni most egy darabig a gépet... CS:GO-t elviszi 60+fps el max-közepes grafikán az elég, ami még grafikásabb játék az esetleg a Dirt3 ami rá megy, BF3 kategóriájú játékok nem kellenek nekem! :)
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!