Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit jelent az, hogyha a power...

Mit jelent az, hogyha a power led villog? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Gigabyte Ga-ep43-ud3l alaplapon a power led egy szabályos ütemben kikapcsol, kb. 6 mp-ig nem világít, utána ismét bekapcsol kb. 6 mp-re, majd ez ismétlődik. Először a power led csatlakozóba volt bedugva, utána átdugtam a Message/power/sleep led csatlakozójára. A leírás alapján úgy értelmeztem, hogy a villogás az alvási módban történik, de nekem akkor villog, amikor a gép be van kapcsolva és használom. Az alaplap vadi új, a bios jól van beállítva. Mitől van ez? Normális dolog?
2009. dec. 22. 11:33
 1/4 Jenci ***** válasza:
Ha a rendszer működésében nem okoz hibát,akkor nem baj.Lehet,hogy az S3,S4,S5 mód az energiafelhasználás szintjét is jelzi és a tied pl. az S5-ben van,amikor már működik a rendszer.
2009. dec. 22. 12:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Megfigyeltem, hogy csak akkor kezdi el, amikor a windows már betöltött. addig folyamatosan világít.
2009. dec. 22. 12:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Mit takarnak ezek az s3 s4 s5 s1 s0 módok? Mi micsoda?
2009. dec. 22. 12:26
 4/4 Jenci ***** válasza:
100%
Ahogy kivettem a könyvéből,ezek működési fázisok.Mindegyik fázisban különböző módon használja az energiát.Mostanában nagyon rámentek Gigabyte-nál az energia spórolásra.
2009. dec. 22. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!