Hogyan lehet a winchestert formázni?
Ha jól követtem regényed akkor sehogy. Illetve célprogrammal, de ezt a leirásod alapján biztosan nem akarod.
Van két particiód, C és D, C-n van a régi, D az új win, ha engedné formázni a C-t, akkor az új sem indulna el.
Hogy mi értelme két partición két win-ek nem tudom, azt javaslom kezd újra és telepitsd a C-re a windowst, utána töröld a D-t.
ha nincs más, adatokat tartalmazó partíció a gépeden, akkor érdemes inkább telepítőből leformázni a francba az egész lemezt és csinálni egy szűz telepítést a külön partícióra.
ha van elég szabad helyed amire átmásold az esetlegesen még megtartandó fájlokat telepítendő lemezről, akkor meg mindenképpen érdemes lenne ezt a módszert választani.
"Windows XP eltávolítása a másik XP mellől
Start --> Vezérlőpult --> Rendszer --> Speciális --> A harmadik Beállítások gomb --> Szerkesztés
Itt nagyon n körültekintően távolítsuk el azt a Windowst, amire nincs szükség. A partíciók számozásából kiderül, hogy melyik melyik."
Ezután én tudtam törölni a felesleges Windows-t formázás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!