Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Corsair VS650W tápegység...

Corsair VS650W tápegység milyen minőségű?

Figyelt kérdés

Már megvan a tápegység...

(Cserélési javaslatokat kérlek mellőzétek,engem az érdekel hogy mennyire jó EZ és nem egy másik) ,csak szeretném tudni hogy biztonságos-e illetve hogy mekkora konfigot tudnák ellátni vele biztonságosan (ez alatt értem azt hogy pl. van-e olyan teljesítménye mint egy XFX 650W-nak?

Biztonságos használni?

Tudom hogy a gyártó oldalán írja hogy alul illetve túlfeszültség védelemmel ellátva,de kérdés hogy egy olyan konfigurációt biztonságosan el tudna látni amihez pl. egy XFX 650W kéne?

2014. ápr. 15. 17:44
 1/10 A kérdező kommentje:
2014. ápr. 15. 17:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Minden választ zöld kézzel pacsizok,csak a förtelmes baromságokra hogy pl. ez egy noname táp amit nem rakna semmilyen konfig alá (bár nem hinném hogy lenne ilyen elvetemült aki ezt írná) menne piros :)
2014. ápr. 15. 17:49
 3/10 anonim ***** válasza:
nincs olyan teljesítménye az xfx az seasonic beles nem is lehet hasonlítani a corsair vs kiadásaihoz. első kérdés mire szeretnéd meg venni? milyen konfigot kellene el látnia ? lehetséges egy ccorsair cx 430 jobb választás lehet.
2014. ápr. 15. 18:04
 4/10 anonim ***** válasza:

Jó táp a VS650W de inkább már XFX Pro 650W vagy Seasonic S12 II 620W

Milyen konfighoz kellene?

2014. ápr. 15. 18:06
 5/10 A kérdező kommentje:
Khm... teljesítmény alatt az áram adási képességét értem (pl egy 500Ws Codegen jó ha lead 200-t anélkül hogy kifüstölné magát) és mint ahogy a kérdésem első mondatában már elmondtam,MEG VAN a tápegység, a jelenlegi konfigomhoz overkill de majd tervezek alá egy középkatógirás i5 proci illetve egy 780-t és később venni hozzá még egyet hogy SLIbe kössem...
2014. ápr. 15. 18:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy a mostani gépemhez erős (FX-6300 alap sebességen,8GB ram és egy HD7770,valamint azt is tudom hogy aránytalan a videókártya a procihoz,de fejleszteni az alapapom miatt már nem szeretném,egy az hogy 'halott platform' és csak egy PCI-E slot van rajta ami kiöli annak az esélyét hogy CrossFire-zzek),magyarul új alaplap és erősebb vidiókártya('k)...
2014. ápr. 15. 18:13
 7/10 anonim ***** válasza:
nem lesz gond a táppal ha meg van. csak cf.et ne akarj alá :D
2014. ápr. 15. 18:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Nagyon alap táp. Se nem moduláris, se semmi, olcsó.

De a grafikus kártyád milyen lesz attól függ, most már a kártyák nem esznek sokat kivéve ha nem TITAN vagy 2 magos AMD kártyák

2014. ápr. 19. 13:53
 9/10 anonim ***** válasza:
egy Seasonic aki feljebb írta annyit tudok mondani hogy már 3 éve megy a szerverben 24/7, és ott nem csak 1 dolog van :)
2014. ápr. 19. 13:54
 10/10 anonim ***** válasza:

ja már látom 780ti az erősebb mint egy Titan :)

www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_780_Ti/25.html

2014. ápr. 19. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!