Bírná egy kis ideig a processzor, az alap hűtővel. SÜRGŐS?
Figyelt kérdés
Egy Intel Core i5-3570k tunig nélkül alap proci hűtővel (amit adnak hozzá) bírna egy is ideig nagyobb játékokat 1080p-ben, anélkül, hogy meg nem sülne?2014. ápr. 14. 21:57
1/9 A kérdező kommentje:
kis ideig*
2014. ápr. 14. 21:57
3/9 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a gyors választ!
2014. ápr. 14. 22:01
5/9 anonim válasza:
Miért ne bírná az Intel Core i5-3570k tunig nélkül gyári proci hűtővel? Azért árulják gyári hűtővel és adnak rá 3 év garit.
6/9 anonim válasza:
A gyári hűtőt mérnökök tervezik hozzá. Maximális terhelés alatt is legalább a garancia időt végig kell bírnia. Aki cserél, nem azért cserél, mert fél, hogy a gyári hűtő tönkremegy, hanem mert zajos, vagy esetleg húzáshoz kevés lehet. Mondjuk hozzáteszem, hogy ezer procit húztam már gyári hűtővel az instabilitás határáig, és zajon kívül más gond nem volt soha. A jelenlegi pl. 6 éve megy így, 6000-es fordulaton, és teljes terhelés mellett se ment tönkre.
7/9 anonim válasza:
Nekem 6 évig gyári hűtővel ment a procim, tavaly nyáron cseréltem. Semmi hangja nem volt csak, ha veszek új procit, akkor jó lenne egy hűtő, ezért vettem.
8/9 A kérdező kommentje:
1-2 hónapig lenne gyári, aztán vennék rá egy Alpenfoehn Brockent, OC-ra
2014. ápr. 14. 22:17
9/9 anonim válasza:
Ha egy proci gyári hűtővel nem bírná a max terhelést tuning nélkül, akkor nem lenne értelme a gyári hűtőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!