AMD FX 8320 tuningolt processzorhoz alaplap?
Figyelt kérdés
Fent említett processzorhoz szeretnék alaplapot venni. Eddig az Asus m5a97 Evo r2.0-ra gondoltam, viszont ilyen árban vannak 990 chipsetesek is (Asrock, Gigabyte). Szerintem 25 ezer forint alatt ez éri meg a legjobban. A kérdés az, hogy szükséges-e Asus 990-es deszka hozzá, mennyivel hozna abban többet, vagy egy m5a97 evo r2.0 is elég hozzá? (egyébként coolermaster hyper 212 evo-val lenne húzva 4, vagy ha bírja a lap akkor 4.2 Ghz környékére). Köszi a segítséget! :D2014. jan. 23. 20:21
1/5 anonim válasza:
Asus 05a97 evo r2.0 tökéletes hozzá! Tudsz vele tuningolni. 6+2-es lap, az olcsó 990x-esek csak 4+1, sokkal rosszabb. A 990x crosfire-hez kell.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megerősítést, hogy 25 ezres alaplapok környékén az m5a97 evo r2.0 a legjobb :) Ha véletlenül crossfiret akarok csinálni, ebben a lapban is menne, csak ugye ha jól tudom fele akkora lesz valami xdd
2014. jan. 23. 20:32
3/5 anonim válasza:
Ebben ne csinálj szerintem CF-et :D. De nem is ajánlott, inkább eladod a régi kártyát, és veszel egy erősebbet.
Nekem is ilyen lapom van, ugyan ilyen procival. Nagyon jó választás! ;)
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor Crossfire nem lesz :D egyébként se akartam annyira, csak érdekelt, hogy egyáltalán működőképes gondolat-e :) mivel cf-hez kevés a tápom, és nagyobb táp is kéne hozzá, akkor már jobban megéri az amit mondasz :)
2014. jan. 23. 20:48
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget, további jó éjszakát! :D ment a zöld :)
2014. jan. 23. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!