Van ilyen laptop?
A kritériumok a következők lennének:
Processzor: Intel i7-4___Q azaz négymagos haswell
Kijelző: 13,3 - 15,6 lehetőleg full HD
Videokártya: Lehetőleg dedikált is!
És a Fizikai jellemzők: >2,5 kg
Előre is köszönöm kutatásotokat!
Veszely Bence
Nem tudom hogy mi a bajod. De nyilván nem csak úgy kiírtam és kész hanem sok napon keresztül keresgéltem eredménytelenül. Azért fordultam hozzátok hogy valakinek hátha van ismerőse aki laptop boltban dolgozik vagy szakértő ebben a témában. Úgyhogy remélem nem lesz haszontalan kommented.... és világos volt amit írtam
Üdvözlettel Veszely Bence
Van egy dolog, amiről nem világosítottál fel minket. Az pedig az ár. Elég fontos tényező. Az meg, hogy 2és fél kilónál könnyebb legyen.... Na az netces, mivel tokkal-vonóval a legkisebb laptop is 3-4 kiló körül van. Az enyém, ami speciel egy 15,6"-os Lenovo, 4 és fél kiló táskával együtt.
Egyébként van olyan laptop. Több is.
Illetve:
Ők asszem' az összes kritériumnak megfelelnek.
OFF: Ha lehetne pontozni a kérdéseket is, akkor most megtenném. Szépen le lett írva, hogy mit szeretnél, érthető, és nem irracionális. :)
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat kb.: 300.000 Ft-ot szánnék rá, úgyhogy pont az amire számítottam! :-)
És külön köszönöm az OFF-ban leírtakat!!! 😂😂😃😃😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!