Az Intel processzorok tényleg megbízhatóbbak, mint az AMD processzorok?
A legtöbb külföldi fórumon próbáltam választ keresni ez ügyben, mégis arra jutottam, hogy nagyon megoszlik a vélemény a processzorokat illetően. Megpróbáltam itt is utánanézni ( http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__4.. de nem tudtam egyértelmű következtetést levonni. Mivel nekem egyenlőre még nem volt AMD processzorom, nem tudom, hogy érdemes-e a következő gépembe olyat vennem (a processzor egyébként ez lenne: AMD A10 7700K ( [link] Nekem az a fontos, hogy a gépem minél megbízhatóbb legyen (tehát akár éveken keresztül jól működjön), emellett lehessen vele játszani a legújabb játékokkal is, és tudjak vele nagy sebességgel renderelni.
Személyes vélemények csak akkor érdekelnek, ha valamilyen "kézzel fogható" bizonyítékkal alá vannak támasztva.
Élettartam ügyileg mind a 2 megbízható.
van 10 éves intel és amd processzorom.
Renderelésben az intel core i5 és az i7 szinte verhetetlen.
(kivéve tuning),viszont ezek jóval drágábbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!