Videó kártya problémám miatt szeretnék segítséget kérni! Mi lehet a probléma?
Kiegészítés! a videó kártya letiltás nélküli hibaüzenete : Az Ön akítv grafikus adapterének illesztőprogram verziója nem támogatja a Catalyt Control Centert. Frissítse AMD grafikus illeztőprograját vagy engedélyezze, hogy AMD adaptere használhassa a kijelzőkezelőben
a videó kártya letiltással üzenete : amd grafikus illesztőprogram nincs telepítve vagy az amd illesztőprogram nem működik megfelelően. Telepítsen az AMD hardvernek megfelelő AMD illesztőprogramot
Feltelepítettem nem sikerült.. lehet rossza opciókat választottam? meg tudnád nézni jól csináltam-e?
1. desktop graphics
2. radeon hd series
3. radeon hd 6xxx series pcle
Esetleg nézd meg a BIOS-ban nincs-e elállítva valami.
Vagy kezdjük inkább az elején.
Milyen alaplapod van?
Van-e integrált grafika?
Milyen videokártyád volt ezt megelőzően?
Mit változtattál amitől előjött a hiba?
Igen ahhoz az oldalhoz jutottam el , letöltöttem de semmi:S
alaplap : Asustek pb5-vm
itegrált ? ezt hogy tudom megnézni? :S nem értek nagyon a géphez
azt hiszem semmi más nem volt ebbe na gépben
arra emlékszek hogy volt egy üzenet hogy a window-s támogatottsága lejár nem emlékszem
Az integrált grafika zt jelenti, hogy az alaplapon vagy egy videochip, így külön videokártya nélkül is használható a gép. (Hogy mire használható, az most nem érdekes)
A csatlakozója egy kék színű hosszúkás (15 pines) és a 25 pines rózsaszínű (vagy piros) soros port alatt van.
Az alaplapod esetében a gyártója az Intel, típusa GMA X3000.
Elvben automatikusan kiválasztódik az a kártya amire a monitort kötöd (integrált, vagy diszkrét), de azért nézd meg a BIOS-t
Bekapcsoláskor nyomogasd szaporán a "Del" gombot, így belépsz a BIOS-ba.
Ott az "Advanced" fülön találsz egy "Chipset" opciót. Nyisd meg és ott a Graphic Adapter és Graphic Mode Select sorokban tudod állítani. A PEG/IDG, vagy a PEG/PCI lesz a te beállításod, ha a diszkrét kártyát akarod használni.
Az AMD telepítőnél először válaszd az illesztő eltávolítását, majd amikor lefut, újraindítás után telepítsd újra.
Ne ijedj meg, ha alacsony felbontással és kevés színnel indul a gép. Ha feltelepült a driver, majd helyreáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!