Kingston 16gb-os micro sd kártya probléma Windosw phone (részletek lent) Mit ajánlotok?
Pár hónapos sd cardról van szó Windows Phonba használom.
Lumia 620. A probléma hogy az egyik sd card formázás után a telefon nem érzékelte a zenéket sem a képeket de magát az sd cardot igen. A számítógép tökéletes látja és kezeli a kártyát. Egy régebbi android telefon (lg gt540) fel sem ismerte (eddig felismerte). Fat32-es formázást használtam rajta mindig win8 fájkezelőből. Egy electronika tanárom at mondta hogy a class 4 miatt csinálja ezt és hogy ajánlott 10-est venni helyette.
Most egy 1 gigás micro sd kártyát használok és azzal működik minden csak hát 1 giga a 16hoz képest kevés.
Bármi adat kéne még ezzel kapcsolatban válaszolok ha tudok.
Sikerült megoldanom hogy használni tudjam a memory cardom.
Még mindig írásvédett de windows 8 ról windows phone appel lehet rá zenét képet mindent rakni csak fájkezelővel nem.
A lényeg hogy vissza állítottam a telefont gyári beállításokra és azonnal felismert mindent.
Régi androidos telefonon nem teszteltem le hogy működik-e a kártya de szerintem igen ellenkező esetben kommentelek mégegyet. Remélem segítettem valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!