Maximum 120 ezret tudok rászánni! Milyen Gamer PC-t konfigurációt tudtok mondani, amely megéri az árát, jól teljesít és játékra alkalmas?
Figyelt kérdés
Inkább az Intel alapot preferálom, de ha AMD az sem probléma! Periféria (billentyűzet, monitor, stb.) nem érdekel, ezek már meg vannak!2014. ápr. 7. 22:00
21/34 A kérdező kommentje:
az oprendszer nincs benne az árban?
2014. ápr. 8. 09:10
22/34 anonim válasza:
oprendszert ha szeretnél venni, azt mindenképp jelezd a kérdésben, mert itt soha nem írunk oprendszert, csak akkor ha kimondottan kéri a kérdező
23/34 A kérdező kommentje:
értem...ha oprendszer nélkül megveszem, akkor ha egy tört windows 7-et rakok rá nem lesz belőle probléma?
2014. ápr. 8. 09:24
25/34 anonim válasza:
Minden ami illegális, abból probléma lehet!
26/34 anonim válasza:
Én nem építenék FM2+ foglalatra, főleg nem egy 4+1 fázisú Gigabyte GA-F2A88XM-DS2 alaplapra. Igaz, hogy jövőben érkeznek rá majd Kaveri processzorok IGP nélkül,
de közel sem fogja felvenni a versenyt a Haswell processzoraival.
27/34 A kérdező kommentje:
sajnos nincs lóvém Haswell procira, de azért köszi h aggófsz értem...ha szeretnék kontrollert is venni a pc-hez milyet ajánlotok?
2014. ápr. 8. 14:58
28/34 anonim válasza:
Te kérdeztél, én csak a kérdésedre válaszoltam.
A kutyám az szokott ugatni, amikor ilyen emberek mellett megy el, amikor sétáltatom.
29/34 A kérdező kommentje:
vagány visszaszólás volt XD...de inkább ne offolj PRINCESS :D...a kérdésekhez szólj hozzá valami értelmeset vagy bújj el :P
2014. ápr. 8. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!