Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Maximum 120 ezret tudok...

Maximum 120 ezret tudok rászánni! Milyen Gamer PC-t konfigurációt tudtok mondani, amely megéri az árát, jól teljesít és játékra alkalmas?

Figyelt kérdés
Inkább az Intel alapot preferálom, de ha AMD az sem probléma! Periféria (billentyűzet, monitor, stb.) nem érdekel, ezek már meg vannak!

2014. ápr. 7. 22:00
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
igen, 2X4gb
2014. ápr. 7. 22:28
 12/34 anonim ***** válasza:

Akkor RAM-ot ne rendelj, hanem majd otthon rakd bele amit Karácsonyra kaptál.

Így akkor a Bence konfigjában a VGA-t cseréld R9 270-re, a RAM-ot pedig ne rendeld.

2014. ápr. 7. 22:30
 13/34 A kérdező kommentje:
rendben, értem...az Intel ennyire alkalmatlan?
2014. ápr. 7. 22:40
 14/34 anonim ***** válasza:
Az is jó, de ebben az árkategóriában AMD a nyerő, fogadd meg delveccio tanácsait.
2014. ápr. 7. 22:43
 15/34 A kérdező kommentje:
ez a proci hány magos és hány giga hertz?
2014. ápr. 7. 22:47
 16/34 anonim ***** válasza:
4 mag, 3,8GHz-es órajel.
2014. ápr. 7. 22:52
 17/34 anonim ***** válasza:
0%

Gamer Pc-t akar 120.000 ft -ból, gratulálok a nap kérdése a tied. Jót röhögtem rajta. Tegyél még hozzá egy + 100k-t és akkor lehet Gamer Pc-ről beszélni.

Tudod egy Gamer PC Gamer egérből és billentyűzetből is áll, ne adj isten ha multizol, akkor még egy jó füles is. Ez cirka 65.000Ft ez a 3 komponens, alsó hangon.

2014. ápr. 8. 00:22
 18/34 BM-Striker ***** válasza:

Az hogy GAMER PC egy teljesem mondvacsinált dolog.

Ezen az oldlaon azt jelenti, olyan pc,a amvel játszani szeretne a tulajdonos.

Egyébként teljesen jó akármilyen közönséges normális minőségű billentyűzet/egér is.

Valaki attól, hogy jó egere van még nem lesz jó játékos.

Rengetegen vannak aki internet kávézókból agyonstrapált beviteli eszközökkel szanaszét verik a gazdag gyerekeket a "GAMER" gépükkel.

Mechanikus billentyűzetek pl Tesoro Duarandal nagyon jók, de azoknak az előnye is elsősporban gépelésnél mutatkozik.

2014. ápr. 8. 03:54
 19/34 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkonek...te meg Princess of the Moon (XD, menő név) ne ugassáll már légy oly kedves...továbba wifi kártyát is szeretnék venni bele, milyet ajánlotok? a netem 25 megás!
2014. ápr. 8. 07:08
 20/34 anonim ***** válasza:

én usb-set vennék

min: [link]

előny, könnyen másik gépbe rakható ha kell

usb hosszabbítóval nem a gép hátuljánál van a kábelek között, hanem "bárhova", jobb helyre is teheted

2014. ápr. 8. 07:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!