Cicereg a tápegység, meg lehet szüntetni?
Az utóbbi időben észrevettem, hogy cicereg a tápegység. Néha hangosabban, néha halkabban. Van olyan, amikor szinte teljesen el is halkul. Főleg akkor, ha játszok.
Egy chieftec ctg-500-80p tápról van szó. 1 éve vásároltam.
Vagy pedig a ventilátorba elbaszódtak a csapágyak...
Elméletben szét lehet szedni és cserélni ventit,de akkor ugrik a garancia..
Ha tudsz angolul,ez a videó hasznos tud lenni,de érthető anélkül is hogy mit kell csinálni.. (ha cseréled valami nagyon jó ventilátort keress)
Az benne pont az érdekes szerintem, hogy nagyobb terhelés alatt nem cicereg. Csak kisebb terhelés esetén, amikor netezek stb. Legalábbis úgy vettem észre.
Az általad linkelt kérdésben egy rossz minőségű tápról van szó. Az enyém elméletileg elég jó lenne.
Németül tanulok és erre a feladatra nem szívesen vállalkoznék amúgy sem.
Köszönöm a válaszokat! :)
"Az általad linkelt kérdésben egy rossz minőségű tápról van szó. Az enyém elméletileg elég jó lenne. "
Az tökéletesen mind1 és a kérdésben amit linkeltem akár ott lehet a válasz is(VRM fázislekapcsolás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!