Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Cicereg a tápegység, meg...

Cicereg a tápegység, meg lehet szüntetni?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben észrevettem, hogy cicereg a tápegység. Néha hangosabban, néha halkabban. Van olyan, amikor szinte teljesen el is halkul. Főleg akkor, ha játszok.

Egy chieftec ctg-500-80p tápról van szó. 1 éve vásároltam.

2014. ápr. 6. 15:14
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
nem tudsz vele mit kezdeni nekem is ilyen az az xfx pro 550 w tápom teljesen hibátlan volt átvizsgáláson is nem tudnak vele mit kezdeni. valószínűleg amikor terhelést kap akkor valamelyik alkatrészen az átmenő áram ilyen hangon jelentkezik .
2014. ápr. 6. 15:35
 2/10 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 6. 15:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Vagy pedig a ventilátorba elbaszódtak a csapágyak...

Elméletben szét lehet szedni és cserélni ventit,de akkor ugrik a garancia..

Ha tudsz angolul,ez a videó hasznos tud lenni,de érthető anélkül is hogy mit kell csinálni.. (ha cseréled valami nagyon jó ventilátort keress)

http://www.youtube.com/watch?v=mfcjSDgE3V0

2014. ápr. 6. 15:46
 4/10 A kérdező kommentje:

Az benne pont az érdekes szerintem, hogy nagyobb terhelés alatt nem cicereg. Csak kisebb terhelés esetén, amikor netezek stb. Legalábbis úgy vettem észre.

Az általad linkelt kérdésben egy rossz minőségű tápról van szó. Az enyém elméletileg elég jó lenne.

Németül tanulok és erre a feladatra nem szívesen vállalkoznék amúgy sem.

Köszönöm a válaszokat! :)

2014. ápr. 6. 16:07
 5/10 anonim ***** válasza:
52%

"Az általad linkelt kérdésben egy rossz minőségű tápról van szó. Az enyém elméletileg elég jó lenne. "

Az tökéletesen mind1 és a kérdésben amit linkeltem akár ott lehet a válasz is(VRM fázislekapcsolás).

2014. ápr. 6. 16:33
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
az én tápom 2 éve ilyen nem fog tönkre menni feltétlenül.
2014. ápr. 6. 17:21
 7/10 lopokus ***** válasza:
nagyobb terhelésnél valószínű azért nem hallod, mert a több venti elnyomja
2014. ápr. 6. 17:51
 8/10 lopokus ***** válasza:
többi*.. my bad
2014. ápr. 6. 17:51
 9/10 A kérdező kommentje:
Most nincs leterhelve, a ventilátorok sem zúgnak annyira, de most a cicergést is alig hallani valamiért.
2014. ápr. 6. 19:51
 10/10 anonim ***** válasza:
változó ez a cicergés nálam van amikor 1 hétig semmi hangja a gépnek vagy tovább utána meg napokig minden állapotban cicereg. ha zavar vegyél fül dugot vagy fejhallgattot . én fejhallgatot használok és így nem zavar.
2014. ápr. 7. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!