2,5-ös HDD asztali gépbe?
Figyelt kérdés
Szeretném a laptopomban lévő 2,5 collos HDD-t lecserélni egy 128 GB-os SSD-re, majd a HDD-t berakni az asztali gépembe. A SATA kábelen kívül milyen eszközökre lesz még szükségem? Hallottam valami keretről, csak nem tudom, pontosan milyen fajta kell. Vagy jobban járok, ha ehelyett
egy ilyet
veszek? Mert ugye a másodikhoz jár többféle dolog, nem tudom, megéri-e ez a plusz 6000 Ft-ot.
2014. ápr. 6. 14:53
1/5 anonim válasza:
Szerintem a sata adat és táp kábelen kívül nincs szükséged másra, én is egy laptop vinyót használok a gépemben (a többi 3,5'-ös HDD mellett), csak egy sata kábelt kellett vennem.
2/5 anonim válasza:
Amennyiben rögzíteni is akarod, akkor nem árt egy "adapter", amivel a 3.5-ös helyre is be tudod csavarozni.
3/5 BM-Striker válasza:
Az EVO gyorsabb, mint a V300. Beépítőkeretet 1-2000ft-ért lehet hozzá kapni külön is.
4/5 A kérdező kommentje:
Linkelnétek egyet?
2014. ápr. 6. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!