Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Újra telepítettem a Windows...

Zsolna5 kérdése:

Újra telepítettem a Windows 7-et asztali gépemre és nem ismeri fel az internetet, azt írja ki nincs illesztő program, hogy tudom megnézni milyen kell vagy mi kell vagy hogy kell rá varázsolni netet?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 5. 19:41
 1/6 anonim ***** válasza:

(Feltételezem nem különálló, hanem alaplapi hálókártyád van.)

Elméletileg kaptál az alaplapodhoz egy drivereket tartalmazó CD-t.

Az megvan?

2014. ápr. 5. 19:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyszerűen.. másik gépen letöltöd a Everest Home Edition nevű progit.. rárakod arra a gépre amin nincs net, és felteszed.. az ki ír neked mindent milyen dolgok vannak benne.. az összegzésnél lejjebb görgetve ott lesz a hálókártya típusa is.. töltesz hozzá illesztőprogit és felrakod rá... ha nincs meg az eredeti alaplaphoz adott CD (vagy ha lecserélted valamikor a hálókártyát és ahhoz nincs meg a cd) akkor így tudod legegyszerűbben megoldani :)
2014. ápr. 5. 19:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, meg vannak
2014. ápr. 5. 19:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Megvan minden cd mert új a gép, de most telepítem elsőnek újra, idáig laptopom volt de az alapból felismer mindent.
2014. ápr. 5. 19:53
 5/6 anonim ***** válasza:
akkor csak arról telepítsd és kész is :)
2014. ápr. 5. 20:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Hang alaplapi video hálókártya driver nélkűl elé

ggé kuka tud lenni egy gép.

2014. ápr. 5. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!