Menthető még a vincseszterem vagy vehetek újat?
Van egy Samsung hd250hj vincseszterem.
Két partícióra van osztva az egyik 20GB(ez a rendszerpartíció) a másik 230GB.1hete még jó volt, bár már kicsit lassult a gépem.Mostanra már olyat csinál hogy felrakom rá az operációs rendszert, megy 1-2 napot utána belassul, és magától törli a rendszerpartíciót.(Mikor elindítanám a gépet kiírja hogy "Failed to loading operation system).Ha újra akarom telepíteni a gépet, akkor a telepítőben ezt a partíciót ismeretlenként tünteti fel(minden hely szabad rajta).Aztán törlöm a partíciót, újat csinálok, formázom NTFS-el,telepítem rá a rendszert.Megint megy 1-2 napot és megint törli.
A másik partíción minden fájl ugyanúgy rajtamarad, csak a rendszert törli.
Mi lehet a baja?Meg lehet még menteni vagy tegyek le róla?
teljesítmény 100%
kondíció 59%(1órája még 61 volt)
Az írja van 43 gyenge szektor, amit a kábelek cserélésével talán kilehet küszöbölni.
S.M.A.R.T.-nál minden OK
51 gyenge szektorom van eddig.
Kipróbáltam a HDD regeneratort.Futtattam rajta egy keresést és javított 1-2%-ot a kondíción.
Halottnak a csók. Mentsd az adataid és ennek a meghajtónak mondj búcsút!
STMART adatokról egy képet tegyél fel kérlek! (ha minden OK lenne, akkor nem 59% lenne a kondíció)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!