Jól raktam össze a konfigot?
Gigabyte GA-P55M-UD2 25k
Core i5-750 43k
CSX 4096 MB 1600 Mhz 32k
Gigabyte HD 5770 1GB 40k
WD 500 GB 7200 rpm 32MB SATA2 15k
FSP Blue Storm Bronze 500 18k
bírni fogja a táp?
ennyi pénzből még milyen jó konfigot lehetne, ami esetleg jobb teljesítményt nyújt?
miért?
megnéztem az alkatrészeket, ez a táp ugye mivel 85%-os hatásfokú 425 wattot szolgáltat, az i5-750 95wattot eszik, ha megy a turbo mód gondolom max 140-et, az 5770 160 max tdp-s, ez összesen 300. még marad 125 a ventikre, hdd-re, optikaira.
Az enyém jobb mint ez a szar amit karácsonykor a segged alá toltak ::::::::::::::::::::::::::::::D
de fel a fejjel, biztos van olyan ahol ezzel lehet menőzni: :D: mármint középkategóriás GPU-val :D:D::D:D
középkategória bazz :D:D:D:D::D:AS:D:AD,sgfasdu
Utolsó válaszoló!
Köszönöm szépen válaszodat, igazán árulkodik a személyiségedről és arról, mekkora egy bunkó paraszt lehetsz a való életben.
1.: Írtam, hogy miből vásárolom a gépet? - Nem.
Akkor meg ne feltételezgess itt semmit, hogy én ezt a számítógépet csak úgy kaptam, a két szép szememért.
2.: Bár nem volt kérdés, Te megosztottad, hogy neked jobb van. Remélem most k.rvára meg vagy elégedve magaddal, kívánom hogy ez legyen a legnagyobb örömöd az életben.
Én egy megszokott számítógép-korszerűsítéshez kértem segítséget, amit 2-3 évente végrehajtok, de az ilyen egyének miatt mint Te, inkább elmegy az embernek a kedve a segítség/tanács kéréstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!