Laptopot szeretnék venni, Mit szóltok ehhez?
Most komolyan egy Hp-t javasoltál, mint minőségibb darab? :)
Nagyot csalódtam benned...
Én lassan féléve hajtok egy ilyen G500-ast. Táskában hordom minden nap, buszozunk, együtt bringázunk, télen együtt fagytunk meg.
Az egyetlen probléma, amit az összeszereléssel kapcsolatban tapasztaltam, az a hangszóró védő lemeze, amit nem igazán lehet takarítani. Szétesni meg egy gép sem fog, ha nem ütőd-vágod.
Nem ezért minőségibb, mert HP, hanem mert eggyel magasabb kategória.
A G500 nem ross ha egy olcsó notebook-ot keresel, de ha van rá pénz, akkor egy jó minőségű, de gyengébb gép sokkal jobbam megéri hosszútávon
HP-nak megvannak maga ocsmányságai, int Pl a Pavilon G6.
A HP Probook Lonovo megfelelője a Thinkpad Edge.
Én a G500-ről csak aszt hallom, hogy milyen gyakran romlik el.
Igazából mondjuk én sem pontosan ilyet, hanem az i7-es verziót használom. Kialakításban pontosan ugyan olyan. Hardveres mieghibásodásról még nem nagyon olvastam valóban hiteles és egyértelmű írást, driver-es problémák annál gyakrabban akadnak.
Ez a gép csak a Win8-at preferálja, de szinte mindenki Win7-et akar rá erőltetni... Nem fog menni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!