A Windows 7 nem ismeri fel az utóbbi időben a nokia lumia 520 típusú telefonomat. Valami ötlet?
Figyelt kérdés
A telefonomat az utóbbi hónapokban nem akarja felismerni a gépem. Amikor megvettem december végén, tökéletes volt. Úgy kb február közepe óta ha rákötöm USB-vel a gépeimre, egyik sem ismeri fel és ezt írja ki: az eszközillesztő szoftver telepítése sikertelen volt, nem található illesztőprogram. A Windows 7-es asztali gépem se ismeri fel, az iskolában levő gépek se, a Vistát futtató laptopom se, a 2000-es gépem meg nem téma. Megtalálom a telefont az eszközkezelőben, de ugyanazt írja: Az eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28). Mit tudok tenni, hogy a gépem felismerje? Az asztali nokia alkalmazás meg akkor sem találta a telefonomat, amikor megvettem. Egyedül bluetooth-on tudom csatlakoztatni a géphez, de zenéket elég rossz azzal átpakolni a gépről a telefonra. Néztem a neten megoldásokat a problémára, de ott az SD kártyát emlegette, csak ebbe nincs olyan. Ha valakinek van tippje, nagyon érdekelne!2014. ápr. 2. 16:04
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, egyszerre próbáltam ki mindkettőt és bejött, nem tudom melyiknek köszönhetően. De a vicces az, hogy 4 eszközt ír ki ehhez a telefonhoz, ebből kettő megegyezik, és azokat nem ismeri fel a gép. De az nem érdekes, mert így is hozzáférek a cuccaimhoz.
2014. ápr. 3. 05:32
4/4 anonim válasza:
Hali! Nekem is ugyan ez volt a problémám a L625-el és a teló kikapcsolása, usb kábel csatlakoztatása először a telefonhoz, majd utána a géphez módszer bejött! Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!