Intel Core i7-4770K processzorhoz milyen videó kártyát érdemes venni?
kérdezőnek
itt van az r9 280x és a listában szereplő leggyengébb vga(még ez is sokkal de sokkal jobb mint az intel hd akármennyik) teljesítmény eredményei
ui.: ilyen proci mellé olyan vga-t veszel amilyet akarsz(amire futja). Persze a jobb vgak jobb játékélményt(grafikai kinézetet) adnak, igaz ez az olcsó és a drága vgakra is. Amúgy emellé r9 290 minimum, mert ennél gyengébb vgak mellett játék téren teljesen felesleges az ilyen teljesítményű cpu
Köszönöm, én csak azt nem értettem, h mit értettem félre a tesztbe. De mind1. Azt a kérdés kiírása előtt is tudtam, h a minimum r9 290es vidi kari, ami megy ehhez a procihoz arányokat is nézve, de ahogy írtátok ez a proci játékokhoz felesleges, és nekem nem is arra kell.
Ami még nem jött le nekem a proci vga kariját illetően a tesztből, hogy konkrétan az mire használható, mivel nem ismerem az új hardvereket, főleg karik terén, és nekem csak a mérések nem sokat mondtak. Ezért kérdeztem azt is, h amit a tesztben mértek és írtak, h még mivel párosították össze, de jobb eredményeket még azzal együtt se mértek, akkor még is milyen régebbi procival hasonlítható össze, vagy mik vannak jobbak azoknál. Nyilván azt is sejtettem, h sok, de aból még a vga prociját nem tudtam volna mikkel összehasonlítani. Mivel írták korábban, h 30eFton felüli vga-ak bármelyike jobb az integráltnál így már jobban van összehasonlítási alapom.
az integrált vga arra való, hogy energiát takaríts meg vele, mert pl ahhoz hogy megnézz egy filmet vagy netezz felesleges mennie a nagy teljesítményű videokarinak, így áramot spórolsz vele
elsősorban laptopoknál alkalmazott megoldás, azt hiszem nem kell mondanom mért, de asztali gépnél is kivitelezhető, és tudatos energiagazdálkodást mutat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!