Intel Core i7-4770K processzorhoz milyen videó kártyát érdemes venni?
neharagudj, de nagyon sok hülyeséget összehordtál már, vagy csak rosszul értelmezed én nem tudom
ami ebben a prociban van integrált gpu, azzal ugyan lehet játszani, de nem élvezhezően, szóval elindul, de nem túl jó grafikai beállításokkal, ha raksz mellé egy r9 270x-et (ami mellesleg eléggé botrányos párosításnak számít játék esetén) akkor már tudsz full hd-ban játszani, nyílván ha egyre jobb vga kerül mellé akkor egyre több fps-ed lesz a játékban, ilyen nincsen hogy egy jobb vga nem tud jobbat produkálni egy rosszabbnál, csak akkor ha nincsen kihajtva a cucc, de egy ilyen proci mit nem hajt ki?! amúgy mire kell neked ez a cpu pontosan? mert játékra felesleges..
Bocsi, de a teszt írta azt, amit beidéztem, nem én.
És azok alapján, amit leírtál, még is melyik része volt az én verzióimnak hülyeség, mikor kb. ugyanazokat mondtam, csak én rákérdeztem...és a teszthez is viszonyítottam.
akármilyen vga-t veszel ami drágább mint 30.000 jobb mint a prociba integrált,
e mellé a proci mellé r9 290x vagy gtx 780Ti ami arányos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!