Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A hamarosan megszűnő Windows...

A hamarosan megszűnő Windows XP 5.1 mellé lehetséges, hogy Linux 9.10-et telepítsek?

Figyelt kérdés

2014. márc. 31. 09:50
 1/5 P.O.C. ***** válasza:
100%

1. A Windows XP nem szűnik meg, csupán a terméktámogatása. Nem lesz hosszá új frissítés a Windows Update -en. Szerinted szerinted április 9.-ére virradóan egyszerűen el fog párologni a számítógépedről, vagy mi??

2. Igen, bármilyen korszerű Linux disztribúciót fel lehet telepíteni bármilyen Windows mellé vagy helyett. Ilyen disztribúció konkrétan hogy "Linux 9.10" nem létezik!

2014. márc. 31. 10:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy elso valaszolo irta az XP nem szunik meg.Nem ertem egyeseknek miert kell tul dramatizalni ezt a dolgot.

Tovabbra is hasznalhato marad,jo par evig virusvedelem is meglesz ra.

2014. márc. 31. 10:22
 3/5 Tengor ***** válasza:
100%

Én nem tennék rá 4 és fél éves linuxot sem, ha vannak annál korszerűbbek is.

Bátran tudom ajánlani az XUbuntu v. a Linux mint legutolsó kiadásait XFCE-vel. Ezen kívül sokan dicsérik a Lubuntut is.

2014. márc. 31. 11:46
 4/5 Tom Benko ***** válasza:
Miért mellé? Miért olyan öreget? Miért nem Manjarot?
2014. ápr. 1. 07:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
2014. ápr. 1. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!